Vi i Nøisom har ett mål:

Å nyte den fantastiske reisen det er å brygge håndlaget øl. Vi inviterer deg til å bli med på denne reisen.

  

Vår historie

 

Nøisom startet i 2012  som et resultat av seks personers dedikasjon til det fantastiske resultatene en kan oppnå med mikrobrygg.

Vårt ønske er å lage produkter vi kan stolt nyte selv. Vi anser det som en synd å forsøke å spare tid, arbeid, kreativitet eller kostnader knyttet til teknisk utstyr eller ingredienser når en skal brygge.  

Vi vet at vi er i stand til å lage produkter av ypperste klasse, som alle vil kunne sette pris på. Vi ønsker å gi deg en følelse av helhet.

Derfor velger vi å gjøre Nøisom til en suksess: En fantastisk reise for alle involverte.

 

Møt bryggerne

Stig Lundh

Stig Lundh har vært engasjert i det norske mikrobryggerimiljøet i mange år. Han bygget sitt egen bryggeri fra bunnen av i 07. I løpet av årene har han akkumulert en bred kunnskap om øl, og hvordan de blir best laget. Stig sine øl har hatt ett godt renomé i Norge i flere år. Vi presenterer stolt en grunnlegger, brygger, og Daglig Leder med en dyp lidenskap.

Pål Pettersen

Pål Pettersen, en grunnlegger og brygger med stor affeksjon for det han driver med: å perfeksjonere oppskrifter, og utvide folks smakshorisonter. Pål Pettersen holder Nøisom samlet i gjennom spennende tider.

Kontakt

Kontor: +47 461 72 017

Ordre@noisom.com

Booking@noisom.com

For å komme i kontakt med en spesifikk rolle, se vår Kontaktinformasjon.

Adresse:

Nøisom AS

Øraveien 2

1630 Gamle Fredrikstad 

Norge

Orgnummer: 999 308 961

Beliggenhet

 

Bryggeriet ligger på et tidligere industriområde på Øra, nå kjent som Fredrikstad Innovasjonspark, i Fredrikstad.